de JOSEP CANET

SINOPSI:

Quan parlem d’un vodevil, tots tenim al cap aquelles comèdies d’embolics, frívoles i a vegades una mica queques que tan típiques eren del segle passat als nostres teatres. Avui però us en presentem un, fet al nostre estil, portat al segle XXI. “Set dies” és una comèdia desenfadada, i sí… està basada en fets reals… encara que costin de creure… la vida en un pis d’estudiants és… peculiar, i la majoria de vegades, molt divertida!

REPARTIMENT:

Toni ————– Aran Gil
Ramon ————– David Serrano
Vane ————– Clara Molina
Ingrid ————– Queralt Díaz
Noa ————– Queralt Segalés
Àlex ————– Judith Rodríguez
Fanny ————– Anna Ortega
Lucas ————– Eloi Canet

FITXA TÈCNICA:

Escenografia: Deixalles 81
Tramoies: Climent Codina, Pepe Díaz, Joan Petitbò
Il·luminació: Jan Puig
So: Carla Canet
Edició de vídeo: Carla Canet
Traspunt: Eva Miralda, Rosa Figueras
Coach vocal: Núria Dardinyà
Direcció: Josep Canet

L’AUTOR:

Em defineixo com a “escriptor per necessitat”, és a dir que em decideixo a escriure davant la necessitat de trobar una obra de teatre adient pel jovent. Adient vull dir que els agradi, que els motivi a fer teatre que els parli de problemes i situacions pròpies dels temps que els ha tocat viure. I sobretot que els diverteixi. Només així aconseguirem desperta’ls-hi la passió pel teatre que sentim els amateurs.

Aquesta obra, és una comèdia, una hipèrbole de situacions quotidianes. Un pis d´ç’estudiants, dos nois, un no té novia….l’altre en te 3…. I n’arriben més de noies al pis…. I la vida se’ls desmunta…

Podeu visualitzar l’obra clicant aquí.